Kallen Pilke

Kallen Pilke Oy

Tuotteet ja kuljetukset

Puut ovat varastoituna kuivatuskatoksiin yli vuoden ennen myyntiin siirtymistä. Kuivatus tapahtuu luonnonmukaisesti tuulen avulla sekä lämpöilmakuivurissa.

Polttopuut

Polttopuulajeja on useita, mm. koivu, leppä, haapa, kuusi ja mänty. Kaikkia puulajeja saa seuraavissa mitoissa: 25 cm, 30 cm, 40 cm ja 50 cm. Etukäteen tilattuna toimitamme myös määrämittaista, tuoreesta rangasta pilkottua puuta.

50 cm mittaiset puut toimitetaan kuormalavalla pinokuutioina ja muut mitat kuormalavalla heittosäkissä joka on 0,80 pinokuutiota puuta.

Tukkumyyntiin pakkauskoot on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme esimerkiksi valmistaa helposti mukaan otettavia kuluttaja-asiakkaalle sopivia pakkauksia. Kannattaa soittaa ja kysyä vaihtoehtoja!

Savustuslastut

Savustuslastut on valmistettu Suomalaisesta Lepästä. Lastujen koko on juuri oikea täydellisen savustuslopputuloksen ja makunautinnon saavuttamiseen. Savustuslastut on pakattu noin 3 litran pusseihin. Minimi tukkumyyntiserä on 50 pussia.

Kuljetukset

Voit tulla noutamaan polttopuut toimipaikaltamme Tutjunniemestä tai sopia toimituksesta kotipihaasi saakka. Kuljetuskalustomme mahdollistaa suuremmatkin kertatoimitukset ja meillä on kilpailukykyiset kuljetushinnat.
 

Lisätietoja tuotteista, hinnoista ja pakkauksista saat soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Klikkaa kohtaa ”Ota yhteyttä” ja olemme palveluksessasi.